Seiya+

De Seiya+ airco van Toshiba is een geavanceerde en energie-efficiënte airconditioner die comfort en moderne technologie combineert. Deze airco is ontworpen om zowel in de zomer voor koeling als in de winter voor verwarming te zorgen, waardoor hij het hele jaar door bruikbaar is.

Wilt u ook een Seiya+ airco of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Sinds 1962

Onderhoud

Kwaliteit op 1

Opgeleid personeel

Eerlijk en betrouwbaar

Zuinig en stil

De Seiya+ airco van Toshiba biedt dankzij de geavanceerde invertertechnologie uitstekende prestaties met een bijzonder laag energieverbruik. Met een energieklasse tot A++ is deze airco niet alleen krachtig, maar ook zeer energiezuinig, wat hem tot een duurzame keuze maakt voor zowel huishoudens als bedrijven. Hierdoor kun je genieten van optimaal comfort zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten of de impact op het milieu.

Naast zijn energie-efficiëntie onderscheidt de Seiya+ zich door zijn fluisterstille werking. Met een geluidsniveau vanaf slechts 19 dB(A) is deze airco nauwelijks hoorbaar, waardoor hij perfect is voor ruimtes waar rust en stilte belangrijk zijn, zoals slaapkamers en werkruimtes. Je kunt in alle comfort ontspannen of geconcentreerd werken zonder gestoord te worden door storende geluiden.

Seiya+
Seiya+

Daiseikai 10 installatie

De Seiya+ is meer dan alleen een airco; hij fungeert ook als warmtepomp. Dit betekent dat hij niet alleen ruimtes kan koelen in de zomer, maar ook kan verwarmen in de koudere maanden. Met deze dubbele functionaliteit zorgt hij het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat, wat zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak vergroot.

De Seiya+ heeft een aantal slimme functies, zoals wifi-bediening via een smartphone-app. Hierdoor kun je de airco op afstand bedienen en de temperatuur aanpassen, waar je ook bent. Samen met het moderne design, dat in elk interieur past, maakt dit de Seiya+ tot een stijlvolle en functionele keuze voor een optimaal binnenklimaat.

Ook een top binnenklimaat?

Wilt u ook genieten van onze klimaat techniek in uw eigen woning of pand? Neem dan gerust contact met ons op. We bepreken graag samen met u de mogelijkheden.

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 67 recensies
js_loader